Bestel ook een Vechtdal Halve Marathon shirt

Er is een speciaal Vechtdal Halve Marathon shirt verkrijgbaar voor iedereen die trots is op het meedoen aan de Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve Marathon. Het shirt is verkrijgbaa op de speciale webshop:

www.vechtdalhalvemarathon.ccvshop.nl

Het Vechtdal Halve Marathon loopshirt is van uitstekende kwaliteit en op de voor- en achterkant voorzien van een opdruk in 3 kleuren. Het shirt is verkrijgbaar in een herenmodel (maat M, L en XL) en een damesmodel (maat S, M, L en XL).

Je betaalt vooraf

Als je jouw bestelling afgerond hebt ontvang je een bestellingsoverzicht per email. Je bestelling wordt in behandeling genomen als je het totaalbedrag van het overzicht, onder vermelding van het ordernummer, overgemaakt hebt op het aangegeven IBAN nummer (staat onder 'Betaalinformatie'). Bestellen en betalen kan tot en met 4 mei 2018.

Verzending uiterlijk vrijdag 11 mei!*

De shirts worden in de week van 7 tot en met 11 mei gedrukt en verstuurd.
*We streven er naar om jouw shirt zaterdag 12 mei per post bij jou te bezorgen.
*Woon je in de omgeving van Hardenberg? Je kunt er voor kiezen om jouw shirt(s) vanaf vrijdag 11 mei af te halen bij Prins Sport, Oosteinde 17 in Hardenberg.

Verzendkosten 3,50 euro*

Als je jouw Vechtdal Halve Marathon shirt ophaalt bij Prins Sport, Oosteinde 17 in Hardenberg (dit kan vanaf vrijdag 11 mei), betaal je geen verzendkosten.
Voor het per post verzenden van een t-shirt berekenen wij 3,50 euro verzendkosten per t-shirt bovenop de vermelde stuksprijs.