Stier Max opent inschrijving City-run!

De ambassadeur van de Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve Marathon verrichtte op 1 januari zijn eerste officiële handeling. De snelste stier van het Vechtdal drukte met zijn gespierde bek krachtig op de groene kop waarmee de inschrijving geopend werd.


“We rekenen op een geweldige 13e editie van de Vrieling Hardenberg City- Run en de Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve Marathon”, aldus voorzitter Christiaan Kuiper. “Max geeft het goede voorbeeld, maximaal presteren voor een maximale uitdaging op vrijdag 21 april. Lopen to the Max brengt nu al veel lopers in beweging in het prachtige Vechtdal”.

De Vrieling Hardenberg City-Run behoort al jarenlang tot de toonaangevende wegwedstrijden in Overijssel.De Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve Marathon is sinds 2014 aan het programma toegevoegd. Het prachtige parcours brengt de hardloper op de mooiste plekjes van schilderachtige Vechtdal bij Hardenberg. Vanaf 1 januari kan digitaal ingeschreven worden.De organisatie rekent op een record aantal deelnemers op vrijdag 21 april.

Bron: www.hardloopnieuws.nl

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Nieuw parcours 5 en 10 KM

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020