Hi5Club opent inschrijving 16e editie 2020

Het was op de vroege ochtend van 1 december 2019 nog donker toen hardloopgroep Hi5Club met een stevige high five de inschrijving voor de 16e Vrieling Hardenberg Cityrun opende, samen met voorzitter Christiaan en g-loop ambassadeur Jolanda! De Hi5Club is een hardloopgroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Met hun ontembare enthousiasme zijn ze graag geziene deelnemers van de Vrieling Hardenberg City-run.

“Een paar hardloopschoenen en een goed humeur!”

Dat was het belangrijkste volgens Heleen Coenen, zelf een fervent hardloopster, toen zij in 2011 een hardloopgroep voor mensen met een verstandelijke beperking oprichtte. De Hi5Club was geboren! Zo’n twintig leden in de leeftijd van 12 tot 57 jaar trainen wekelijks samen, waarbij naast het verbeteren van de lichamelijke conditie, positiviteit, vertrouwen en plezier voorop staan. “Ik ben trots op het doorzettingsvermogen van deze kanjers. Als het even niet meer lukt, is er altijd wel iemand die de ander opvrolijkt en aanmoedigt. Het is een hechte groep. Meedoen aan wedstrijden is voor onze lopers één groot hardloopfeest,” lacht Heleen. Op 16 mei 2020 staat ze met haar club aan de start van de 16e Vrieling Hardenberg Cityrun. “Kom je ze aanmoedigen? Je krijgt er een stralende lach voor terug!”

De Vrieling Hardenberg City-run draagt de G-loop een warm hart toe. We zijn er dan ook trots op dat de Hi5Club het startschot van de inschrijving voor de 16e editie (zaterdag 16 mei 2020) heeft willen geven. Hopenlijk zien we weer veel enthousiaste lopers aan de start van ons mooie hardloopevenement.

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Nieuw parcours 5 en 10 KM

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020