Cityrun dit jaar Homerun

Ja je leest het goed, HOME-run. Want wat waren we in een mineurstemming, nu Corona een dikke streep door ons meest favoriete hardloopevenement van het jaar zette.

Potverdikke, het leek allemaal zo mooi. De voorbereidingen die zo gladjes verliepen, met plannen voor een grote verandering, de inschrijvingen die binnen stroomden… Nou ja, gelukkig hadden we de sfeervolle beelden van vorig jaar nog om ons aan te verlekkeren…

 

“En ineens borrelt er dan een gaaf idee omhoog”, lacht voorzitter Christaan Kuiper. Enthousiast vertelt hij: “We hadden het er samen over, keken elkaar aan en we hadden het. Als jij niet naar de City-run kunt komen, komt de City-run gewoon naar jou! Met sfeervolle beelden uit de editie van vorig jaar om terug te kijken en met mooi nieuws over de toekomst om vooruit te kijken. Iedereen kan, op de datum waarop we anders zouden hebben gelopen, thuis de sfeer van de City-run herbeleven. Via Facebook, op mobiele tefoon, tablet, laptop of computer. Speciaal voor alle hardlopers die van afstand houden!

Hijs je dus in je sportoutfit, zorg dat je lekker comfortabel zit, je gevulde bidon binnen handbereik hebt en geniet zaterdag 16 mei met ons mee!

 

SPOORBOEKJE

17.30 uur De Heare KIDSRUN
18.30 uur G-loop
18.45 uur Vechtstede Notarissen Halve Marathon (start)
19.00 uur Acsense 5 KM
19.50 uur Mc Donalds Hardenberg 10KM
19:50 uur Mijn Fysio 4x2.5 KM Estafette
20:15 uur Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve Marathon

 

En meer…