14e Vrieling Hardenberg City-run: zaterdag 19 mei 2018

Eerder maakte de organisatie van de Vrieling Hardenberg City Run bekend dat de toonaangevende wedstrijd naar de tweede zaterdag in mei werd verplaatst. Na nader overleg met alle betrokkenen bleek de derde zaterdag in mei beter te passen in de activiteitenkalender van Stad Hardenberg.

“Het is van groot belang dat ons evenement een prominente plaats krijgt in de landelijke hardloopkalender maar het is van nog van grote belang dat het evenement goed past in de activiteitenkalender in Hardenberg”, aldus voorzitter Christiaan Kuiper. “Door nu definitief te kiezen voor 19 mei 2018 kunnen wij ook voor de komende jaren de derde zaterdag van mei aanhouden als datum wat ook goed past binnen de activiteitenkalender Stad Hardenberg”. “Wij roepen dan ook alle hardlopers op om de datum 19 mei 2018 al aan te kruisen in de hardloopagenda”.

Vechtdal Halve Marathon

Het bestuur van het toonaangevend hardloopevenement in Hardenberg is van mening dat door op de derde zaterdag in mei de wedstrijd te organiseren er ook landelijk veel atleten ervoor zullen kiezen om de Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve Marathon te gaan lopen. “De grote hardloopwedstrijden zijn in de maand april en dus is er nu meer gelegenheid om apart te trainen voor deze prachtige halve marathon. Het Vechtdal is ook nog eens een fantastische omgeving voor een halve marathon”, aldus Christiaan Kuiper. De organisatie ziet ook mogelijkheden om in samenspraak met campingeigenaren in het Vechtdal deelnemers een mooi weekendarrangement aan te bieden. De 14e Vrieling Hardenberg City-Run wordt op zaterdag 19 mei 2018 georganiseerd.

Bron: Hardloopnieuws.nl

-

Meer over de ambities van de Vrieling Hardenberg City-run en de reden om van de vrijdag naar de zaterdag te verhuizen lees je hier.

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020

Hi5Club opent inschrijving