Samenwerking Camping ’t Veld en Vrieling Hardenberg City Run

Camping ’t Veld en de Vrieling Hardenberg City-run gaan samen de uitdaging aan om het aantal deelnemers aan het sfeervolle hardloopevenement te vergroten. Vooral de Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve Marathon is een onderdeel dat lopers uit heel Nederland aantrekt en waar de organisatie graag 1.000 lopers aan de start wil zien.

De VHCR wordt dit jaar gehouden op vrijdag 21 april. Die dag valt dit jaar samen met het begin van de meivakantie. Camping eigenaren Herman en Esther van der Veen zien hier met hun 5 sterren camping ’t Veld op ingesprongen. Herman, zelf ook een actief atleet die graag zijn rondjes door het Vechtdal loopt, kwam met het idee van een speciale aanbieding voor gasten die deelname aan de VHCR willen koppelen aan de meivakantie of een langweekend op Camping ’t Veld. Op vertoon van het inschrijfbewijs kan tegen een speciaal tarief gekampeerd worden. Bekijk hier de website van de camping.

---

De aanbieding van Camping 't Veld, speciaal voor deelnemers, op vertoon van uw deelnamebewijs:

Weekendarrangement

21-24 april 2017 (vrijdag t/m maandag ) € 55,-

Weekarrangement

21-29 april (week + 1 dag) € 260,-

Beide prijzen zijn incl. toeristenbelasting en per gezin, max 6 personen incl. douche-key.
---

De organisatie is blij met initiatieven als die van Camping ‘t Veld, vooral als die voor extra deelnemers aan de halve marathon kunnen zorgen. De Vrieling Hardenberg City-Run behoort al jarenlang tot de toonaangevende wegwedstrijden in Overijssel. De halve marathon is sinds 2014 aan het programma toegevoegd. Na de start op de markt in het centrum brengt het prachtige parcours rondom Hardenberg de hardlopers langs mooie plekjes in het schilderachtige Vechtdal. Het parcours komt een paar keer langs het gastvrije brinkdorpje Rheeze. Dit is de perfecte plek om de deelnemers aan te moedigen. De deelnemers komen ook langs de talrijke campings in Rheeze en Diffelen waar u wordt aangemoedigd door vele vakantiegangers die dan aanwezig zijn.

De organisatie van de VHCR hoopt op weer een groter aantal deelnemers. Het zou mooi zijn als dit jaar de duizendste deelnemer op halve marathon zich inschrijft. Schrijf u vooral snel in op www.hardenbergcityrun.nl of www.inschrijven.nl want 1.000 deelnemers is op dit moment de limiet!

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020

Hi5Club opent inschrijving