McDonalds Hardenberg
10 KM

10 KM

Is de McDonald's 10 kilometer de grens die je verlegt? Of is het voor jou een vertrouwde afstand? Hoe dan ook, hartstikke goed dat je gaat meedoen. En wie weet is het de opstap naar de Vechtdal halve marathon. Nu eerst deze afstand maar eens volbrengen. Hieronder vind je alle belangrijke informatie.

Afstand

10 Km

Starttijd

19:40 u.

Startnummer

Er is dit jaar geen na-inschrijving! Iedereen kan zich vooraf inschrijven via onderstaande link.

of vrijwilliger worden

Het parcours van 10 KM

Doe mee met de McDonalds 10 kilometer!

De McDonalds 10 kilometer is de loop voor de geoefende hardloper. Aangemoedigd door het publiek dat in grote getallen langs de kant staat, leggen deelnemers twee ronden door het prachtige centrum van Hardenberg af.

Da's andere koek!

10KM is twee stevige rondjes door Hardenberg!

Praktische informatie

Informatie als routebeschrijving, parkeren, inschrijving/startnummer afhalen en kleed-/doucheruimte vind je door op onderstaande knop te klikken.

Sponsor informatie

McDonald’s Hardenberg vindt de Vrieling Hardenberg City-Run een prachtig sportief evenement en heeft dan ook met veel plezier haar naam verbonden aan de 10 km loop. “De City-Run heeft een grote promotionele waarde voor Hardenberg. Er doen ontzettend veel mensen aan mee. Wij zijn dan ook een trotse sponsor”, aldus restaurant manager Annemarie Huygen.

Info: www.mcdonalds.nl

Weetjes en geschiedenis

RECORDS | De 10 km van 2010 ging de boeken in als een recordeditie. De Keniaan Alan Ndiwa slaagde er toen in om de 10 km binnen dertig minuten af te leggen en zette een parcoursrecord neer van 29:46. Bij de dames staat het record ook op naam van een Keniaanse. Masila Ndunge zette in 2008 een tijd neer van 34:31. Uiteraard zijn er aantrekkelijke geldprijzen te verdienen door de snelste atleten en is ligt er een bonus klaar voor degene die het parcoursrecord weet te verbeteren.

Bent u er al uit? Doe mee!

Schrijf je nu in om deel te nemen aan de McDonalds Hardenberg 10KM!

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020

Hi5Club opent inschrijving