De Haere - Kidsrun
750 M - 1 KM

Kidsrun

Bij de City-run gaat het om het meedoen. Doe jij dit jaar ook (weer) mee aan de Vrieling Hardenberg City Run? Dan ben jij een echte City Run topper! Zet ‘em op!

Ben je 4 t/m 6 jaar dan doe je mee aan de Bambinoloop van 750 meter.
Ben je 7 t/m 12 dan doe je mee aan de De Haere Kidsrun en is de afstand om te rennen 1 kilometer.

Hieronder vind je meer informatie!

Afstand

750 m - 1 km

Starttijd

Vanaf 17:35 u.

Startnummer

Er is dit jaar geen na-inschrijving! Iedereen kan zich vooraf inschrijven via onderstaande link.

of vrijwilliger worden

Het parcours van Kidsrun

Hallo City Run Topper!

Schrijf je nú in voor de Bambinoloop of de De Haere Kidsrun :-)

Word een De Haere City Run Topper!

BAMBINOLOOP | Voor de allerkleinsten is er de Bambinoloop. Deze loop wordt speciaal voor de allerkleinste kanjers in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar georganiseerd. De route is 750 meter lang en zorgt voor een flinke uitdaging voor deze jongste deelnemers.

DE HAERE KIDSRUN | De 1 kilometerloop is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Er wordt per leeftijdscategorie gelopen. Wil jij weten wie er de snelste is van je klas of je sportclub? Dan doe jij vast en zeker mee! En natuurlijk kun je elk jaar in deze categorie je persoonlijke recordtijd verbeteren De loop staat al jaren bekend als één van de grootste 1 km lopen van heel Nederland. De Haere Kidsrun trekt daarom niet alleen veel sportieve kinderen maar ook veel publiek.

Starttijden

17.35 uur Bambinoloop
17.45 uur 1KM 7jaar
17.55 uur 1KM 8jaar
18.05 uur 1KM 9jaar
18.15 uur 1KM 10 jaar
18.25 uur 1KM 11 + 12 jaar

Parcours

750 meter | Het parcours loopt via de Markt, de Havenweg en de Voorstraat die overgaat in het Oosteinde. Na Schuurman Schoenen gaat de route linksaf de Smederijstraat in. Via de Burg. Bramerstraat komen de lopers terug op de Markt bij de finish.

1 kilometer | Het parcours loopt via de Markt, de Havenweg en de Voorstraat die overgaat in het Oosteinde. Na bloemenzaak ‘de Lelie’, gaat de route linksaf de Marktstraat in. Via de Burg. Bramerstraat komen de lopers terug op de Markt bij de finish.

Parkeren

Als u met de auto naar het centrum van Hardenberg komt raden wij u aan om uw auto te parkeren in de parkeergarage onder het gemeentehuis. U bent dan op loopafstand van de startvakken op de Markt.

Sponsor informatie: De Haere

De Haere is een regionale praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie in het grensgebied van Salland en Twente. Ruim 35 jaar geleden begonnen als tweemanspraktijk voor fysiotherapie, telt De Haere vandaag de dag 13 locaties en circa 60 medewerkers, waaronder 43 fysiotherapeuten en 5 ergotherapeuten.

Ondanks de groei en verregaande professionalisering, heeft De Haere de persoonlijke benadering van patiënten en cliënten zorgvuldig weten te bewaren. De Haere blijft dicht bij de mensen door bewust te kiezen voor locaties in verschillende kernen en plaatsen.

De vestigingen worden bemand door een vast team; collega’s met andere of aanvullende specialisaties zijn op afspraak en/of vaste dagen per week aanwezig. De kleinere, zogeheten ‘zorg dichtbij’ locaties verwijzen voor complexe of gespecialiseerde behandeling door naar de dichtstbijzijnde multidisciplinaire vestiging.

Info: www.de-haere.nl

Het wordt vast onvergetelijk!

Schrijf je nú in voor de Bambinoloop of de De Haere Kidsrun :-)

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020

Hi5Club opent inschrijving