't Klepperhuus
G-Loop

Het parcour voor G-Loop

Bijzondere prestaties!

In samenwerking met de Zwieseborg en ’t Klepperhuus wordt ook dit jaar de G-Loop gehouden. De G-loop is bedoeld om mensen met een functiebeperking de gelegenheid te bieden om ook aan de City-run deel te nemen. De loop van 750 meter wordt gelopen in een gezellige en ontspannen sfeer en is geschikt voor ieder niveau en toegankelijk voor rolstoelen, ook met begeleiders. Alle deelnemers krijgen na afloop een mooie medaille. De start van de G-loop is om 19.20 uur op De Markt.

PARCOURS | Het parcours loopt via de Markt, de Havenweg, en de Voorstraat. Via de Smederij (bij Schuurman Schoenen) komen de atleten weer terug op de Markt waar tevens de finish is.

Sponsor informatie


Stadsherberg 't Klepperhuus: bijzonder gastvrij!

Een kopje koffie of een broodje voor de lunch of een uitgebreid diner. Eigenlijk kunt u de hele dag terecht bij Stadsherberg 't Klepperhuus. En zelfs 's nachts. Want er is ook plek om te overnachten!
Een lekker 12-uurtje, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner, onze keukenbrigade verwerkt er naast de gebruikelijke ingrediënten ook hart en ziel in. En dat proeft u!
Zoals van een echte herberg verwacht mag worden, kunnen gasten ook blijven overnachten. Op de 1e verdieping zijn 4 eenvoudige hotelkamers met gedeeld sanitair.
Behalve een sfeervol restaurant is de Stadsherberg ook een leer- en werkbedrijf voor mensen met een verstandelijke beperking. En dat maakt ’t Klepperhuus gewoon bijzonder gezellig!

Stadsherberg ’t Klepperhuus maakt deel uit van de Baalderborg Groep.

Informatie: www.klepperhuus.nl, www.baalderborggroep.nl

Weetjes en geschiedenis

De G-Loop is in 2013 geïntroduceerd om mensen met een lichamelijke beperking de gelegenheid te bieden aan de loopsport deel te nemen. De loop bleek meteen een groot succes, want maar liefst veertig enthousiaste deelnemers bereikten de finish. Landhoeve de Zwieseborg en restaurant ’t Klepperhuus hebben hun namen aan de G-Loop verbonden. Beide ondernemingen maken deel uit van de Baalderborg Groep en zijn gestart om werkplekken te creëren voor mensen met een beperking.

Iedereen kan z'n grenzen verleggen!

Schrijf je nú in voor de 't Klepperhuus G-loop!

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Nieuw parcours 5 en 10 KM

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020