Vrieling Hardenberg City Run

De Vrieling Hardenberg City Run kent meerdere afstanden. De Bambinoloop (4 t/m 6 jaar, 750 meter) en de Kidsrun (7 t/m 12 jaar, 1 kilometer) vormen samen één van de grootste kinderlopen van Nederland. Mensen met een beperking kunnen meedoen aan de Kanjerloop (voorheen G-loop) (750 meter). Verder zijn er de 5 KM,10 KM, de Vechtdal Halve marathon en de gloednieuwe VILLA5KM bedrijvenloop.

Het parcours

Het parcours van de City Run vernieuwd! Het is nu 5 kilometer lang, snel en gevarieerd. Je kruist de Vecht via 2 bruggen, je loopt door woonwijk De Marslanden en een stuk over de Vechtdijk. Je moet een stukje klimmen voor de 'berg' in Hardenberg waarna een ruime afdaling door het centrum volgt. Er wacht een glorieuze finish op de Markt.
De Vechtdal Halve marathon voert de deelnemers vanuit Hardenberg langs mooie brinkdorpen als Rheeze en andere schilderachtige plekjes in het Vechtdal. Je komt uiteindelijk terug op het parcours door het centrum van Hardenberg en finisht op de Markt.

Doe mee met de De Haere Bambinoloop en Kidsrun!

Doe jij dit jaar ook (weer) mee aan Bambinoloop of de Kidsrun? Dan ben jij een echte City Run Kanjer! Ben je 4 t/m 6 jaar dan doe je mee aan de Bambinoloop. Ben je 7 t/m 12 dan doe je mee aan de De Haere Kidsrun.

Wordt een De Haere City Run kanjer!

De Haere Kidsrun

Loop met collega's de VILLA5KM bedrijvenloop!

NIEUW DIT JAAR: de VILLA5KM bedrijvenloop. De kans om je samen met je collega’s van je sportiefste kant te laten zien. De 5 kilometer is een afstand voor iedereen. Van getrainde lopers tot beginners. We dagen je uit om met jouw hardloopteam (van 5 collega’s) het snelste bedrijf van Hardenberg te worden. En sponsor VILLA5 daagt je uit om zo opvallend mogelijk te finishen!

Het nieuwe onderdeel van de City Run!

VILLA5KM bedrijvenloop

Voor de bijzondere deelnemers!

Kanjerloop

Doe mee met de Kanjerloop (voorheen G-loop) !

Heb je een beperking? De Kanjerloop is er speciaal voor jou!

Doe mee met de Prins Sport 5 kilometer!

De Prins Sport 5 kilometer is dé Ultieme Uitdaging om voor eens en voor altijd je grenzen te verleggen! Aan de 5 kilometer doen veruit de meeste lopers mee.

Vernieuwd parcours!

Prins Sport 5 kilometer

Vernieuwd parcours!

McDonalds 10 kilometer

Doe mee met de McDonalds 10 kilometer!

De McDonalds 10 km is de loop voor de geoefende hardloper. Aangemoedigd door het publiek dat in grote getallen langs de kant staat, leggen deelnemers vier ronden door het prachtige centrum van Hardenberg af.

Vernieuwd parcours!

De Vechtstede Notarissen Halve Marathon

Doe mee met de Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve marathon!

Het is hoe dan ook de meest grensverleggende uitdaging van de Vrieling Hardenberg City Run. En stier Max houden wij wel in toom...

Verbind je bedrijfsnaam aan hardlopen!

ONDER VOORBEHOUD | Er zijn bedrijven die het belangrijk vinden dat hun werknemers sportief bezig zijn. Per bedrijf kan een groep lopers ingeschreven worden voor de Rekla2000 Bedrijvenloop.

Hardlopen met je collega's!

De Rekla2000 bedrijvenloop

Alle hulp is welkom!

Word ook vrijwilliger!

Jouw hulp is goud waard!

Een hardloopevenement als de Vrieling Hardenberg City Run kan niet zonder vrijwilligers… Er zijn heel wat taken die verricht moeten worden zoals de uitgifte van startnummers, het bemensen van verzorgingspunten langs het parcours na de finish, op- en afbouw van start- en finishgebied en veel meer.

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Nieuw parcours 5 en 10 KM

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020