Schrijf je nu in!

Sportieve voornemens voor 2024?! Schrijf je in voor de 18e editie van de Hardenberg City Run op zaterdag 18 mei. De inschrijvingen zijn officieel geopend door Hilde, Jacolien en Hendri van Vechtstede Notarissen. Onze trotste afstandssponsor van de Vechtdal Halve Marathon. YES!

Ren jij mee? Schrijf je snel in via www.inschrijven.nl

Loop mee!

De Vrieling Hardenberg City Run kent meerdere afstanden. De Bambinoloop (4 t/m 6 jaar, 750 meter) en de Kidsrun (7 t/m 12 jaar, 1 kilometer) vormen samen één van de grootste kinderlopen van Nederland. Mensen met een beperking kunnen meedoen aan de Kanjerloop (750 meter). Verder zijn er de 5 KM, 10 KM, de Vechtdal Halve marathon en de gloednieuwe VILLA5KM bedrijvenloop.

Meer informatie individuele afstanden

Vechstede Notarissen Vechtdal Halve Mararathon

De Vechtdal Halve Marathon wordt geroemd om het mooie parcours. De start is in de buurt van de Markt in Hardenberg. Al gauw loop je langs Theater De Voorveghter over de Amaliabrug de uiterwaarden van De Vecht in. Het grootste deel van het parcours loopt aan de zuidkant van Hardenberg door het mooie Vechtdal. Onderweg kom je langs allerlei mooie plekken zoals het brinkdorp Rheeze.

Meer informatie over de Vechtdal Halve Marathon

 

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Nieuw parcours 5 en 10 KM

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020