Kom als supporter!

Voor bijna alle 2.000 deelnemers aan de Vrieling Hardenberg City-run is één ding gelijk: het is heerlijk als je op de moeilijke momenten gedragen wordt door de aanmoedigingen van een enthousiast publiek. Even weer rechtop lopen en volle kracht vooruit.

Natuurlijk staat het meeste publiek tijdens de Bambinloop en de Kidsrun langs het parcours. Ouders die de doorgang ontzettend smal maken om te kunnen zien of hun junior er al aan komt zodat er een mooie foto gemaakt kan worden. Maar ook tijdens de volwassen afstanden staan er supporters langs de kant.


Er is veel aandacht besteed aan het randprogramma van de Vrieling Hardenberg City-run. Op meerdere plekken langs het parcours zullen muzikale acts staan om de lopers in de juiste cadans te houden en om de sfeer in het centrum van Hardenberg te verhogen. Op de Markt is met diverse tenten een centrale ontmoetingsruimte ingericht waar de lopers na het passeren van de finish gefeliciteerd kunnen worden met de geleverde prestatie.

Hardloop vitaminen

Feestelijk randprogramma

Sfeervol programma

Tijdens de Vrieling Hardenberg City-run wordt her en der langs het parcours en in het centrum sfeervolle muziek ten gehore gebracht. Bekende en minder bekende namen zetten hun beste muzikale beentje voor. Allemaal met de bedoeling de lopers in de juiste kadans te houden en hen te helpen hun pijn te kunnen verbijten. Op de Markt staat vaste speaker Herman Weening.
Op de Markt is het centrale terrein ingericht. Hier is het prima vertoeven.

Kom aanmoedigen in Rheeze!

Een ideale locatie om de deelnemers aan de Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve Marathon aan te moedigen is de Rheezerbrink in Rheeze. Hier komen de lopers een aantal keren voorbij. De snelste loper wordt rond 17:40 op de Rheezerbrink verwacht. De lopers hebben er dan zo’n 6 km op zitten. Via een lus komen de lopers na 11,5 km weer terug in Rheeze (Peppelweg), waarna ze via dit punt weer richting het centrum van Hardenberg terugkeren. De eerste loper zal rond 18:30 kunnen finishen op de Markt. U kunt na het aanmoedigen in Rheeze met gemak naar het centrum van Hardenberg rijden om uw favoriete sporter op de Markt in de bloemen te zetten.

In historisch brinkdorp Rheeze

Ondersteun lopers Halve Marathon

Blijf helemaal op de hoogte

17e editie: 20 mei 2023

Cityrun 2022 Homerun

Testlopen 2020

Hi5Club opent inschrijving